Εταιρική Παρουσίαση


Η Εταιρία EuroMare ιδρύθηκε τον Μάιο του 1994 ως Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία. Από την αρχή της ίδρυσή της, κύριος στόχος της ήταν η διοργάνωση διεθνών εκδηλώσεων, κυρίως συνεδρίων και εκθέσεων, εστιάζοντας στην πολιτιστική, εκπαιδευτική και περιβαλλοντική ανάπτυξη και στη δημιουργία ανταλλαγών τεχνογνωσίας.

Η EuroΜare διοργάνωσε από το 1994 έως το 1997 στον Πειραιά (Ελλάδα), το Ρότερνταμ (Ολλανδία) και Μπέρμιγχαμ (Ηνωμένο Βασίλειο), το EuroΜare Forum το οποίο αφορούσε την προώθηση συνεργασίων σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο και επικεντρωνόταν στο τομέα της θαλάσσιας τεχνολογίας και συμβουλευτικής περιβάλλοντος για λιμάνια. Το EuroΜare Forum χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Γενική Διεύθυνση XXIII (Επιχειρήσεων και Τουρισμού), και ακολούθησε τους κανόνες του προγράμματος Europartenariat, ως η πρώτη εκδήλωση Partenariat στην Ευρώπη. Επομένως η EuroΜare υπήρξε μεταξύ των πρώτων εταιρείων στην Ευρώπη με που διαχείριστηκε επιτυχώς Partenariats και από τότε διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε αυτό το είδος των εκδηλώσεων.

Το έτος 2013 η EuroMare ανέλαβε σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης, (Π.Σ.Α.Τ.) την διοργάνωση της Art-Athina, Διεθνής Συνάντησης Σύγχρονης Τέχνης, μία από τις μακροβιότερες έκθεσεις σύγχρονης τέχνης, στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο και σημαντικότερο ετήσιο εικαστικό γεγονός στην Ελλάδα. Προσελκύει ετησίως πάνω από 40.000 επισκέπτες και φέρνει κοντά σημαντικές Ελληνικές και ξένες αίθουσες τέχνης, πολιτιστικούς φορείς, επιμελητές, συλλέκτες, καλλιτέχνες και κριτικούς τέχνης. (www.art-athina.gr).

Η διοργάνωση της Διεθνής Συνάντησης Σύγχρονης Τέχνης, Art-Athina 2013 & 2014 εντάχθηκε και συγχρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Αττική 2007-2013” (ΕΣΠΑ) με κωδικό MIS 377317.

Από το 2013 έως το 2015 η EuroMare διοργάνωσε σε συνεργασία με τον ΠΣΑΤ, στο πλαίσο της Art-Athina, ένα πολιτιστικό διήμερο με τίτλο Gallery Weekend, το οποίο περιέλαμβανε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκθέσεων σε γκαλερί της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση αυτή είχε στόχο την παρουσίαση της πολύπλευρης καλλιτεχνικής σκηνής και του εικαστικού τοποίου των πόλεων, η οποία αναδείχθηκε σε μία γιορτή τέχνης που το κοινό αγκάλιασε.

Το 2015 η EuroMare συνεργάστηκε με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών παρουσιάζοντας έξι ιδιαίτερες εκθέσεις στους εκθεσιακούς χώρους του αεροδρομίου. Στο επίπεδο των αναχωρήσεων παρουσιάστηκαν τρείς θεματικές εκθέσεις που προέβαλλαν την ιστορία της πόλης της Αθήνας και του περιβάλλοντος αλλά και της σύγχρονης τέχνης στο δημόσιο χώρο. Στο επίπεδο των αφίξεων παρουσιάστηκαν τρείς εκθέσεις με έργα καλλιτεχνών με θέμα το ταξίδι. Μία πρωτοβουλία που αποτέλεσε μήνυμα αισιοδοξίας για τα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας και έδωσε την ευκαιρία σε ένα μεγάλο αριθμό κοινού να θαυμάσει έργα γνωστών καλλιτεχνών.

Το 2017 με την έναρξη της documenta 14 στην Αθήνα, διοργάνωσε την εκδήλωση “Διάλογοι Αθήνας 2017: Το Ελλαδικό Αντιπαράδειγμα” την οποία επιμελήθηκε ο αναπληρωτής καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Θανάσης Μουτσόπουλος και πραγματοποιήθηκε στη Διπλάρειο Σχολή. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να φέρει κοντά τους καλλιτέχνες, επιμελητές και παράγοντες της σύγχρονης τέχνης, για να δοθεί έτσι μία μοναδική ευκαιρία σε νέους Έλληνες δημιουργούς να μπορέσουν να αναπτυχθούν και στο εξωτερικό, προβάλλοντας ακόμη καλύτερα τη σύγχρονη ελληνική καλλιτεχνική δημιουργία καθώς και την ενδυνάμωση των συνεργασιών στον εικαστικό χώρο γενικότερα.

Θέλοντας να συνεχίσει την δράση και την παρουσία της στο χώρο της σύγχρονης τέχνης, η εταιρεία EuroMare το 2017 ανέλαβε ως εταίρος του προγράμματος TransEurope Photo στο πλαίσιο του Creative Europe της Ευρωπαϊκης Επιτροπής.

Πρόκειται για ένα σημαντικό project σχετικά με τη φωτογραφία στην Ευρώπη, το οποίο προωθεί ευκαιρίες σε επαγγελματίες να συναντηθούν και να δημιουργήσουν δίκτυα επιχειρήσεων στους τομείς της φωτογραφίας για τα έτη 2017-2019.

Διοργανώνεται από τρία Ευρωπαϊκά ιδρύματα με ειδίκευση στη τέχνη, το 'Ιδρυμα Σύγχρονης Τέχνης της Ισπανίας που είναι ο leader του προγράμματος, το Μουσείο Φωτογραφίας της Φινλανδίας και την εταιρεία EuroMare στην Ελλάδα.

Σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι να δημιουργηθούν και οργανώθουν εργαστήρια φωτογραφίας με ομαδικές εκθέσεις με αποτέλεσμα να προβληθεί και προωθηθεί η καλλιτεχνική και πολιτιστική δημιουργίας στη Βόρειο και Βορειοανατολική Ευρώπη, στην Ανατολική και Δυτική Μεσόγειο και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

‘Ολοι οι συνεργάτες της EuroMare διαθέτουν μεγάλη εμπειρία, κατάρτιση και τεχνογνωσία στη διαχείριση έργων και η εταιρία διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την ολοκλήρωση μιας πετυχημένης διεθνούς εκδήλωσης ή και την υλοποίηση απλών ή σύνθετων προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία EuroMare είναι πιστοποιημένη από την TUV HELLAS, με Διαχειριστική Επάρκεια σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1429 : 2008 για την υλοποίηση έργων δημοσίου χαρακτήρα.

Ικανοποιεί ως δικαιούχος της απαιτήσεις για την Διαχειριστική Επάρκεια σύμφωνα με το παραπάνω πρότυπο και τους οδηγούς εφαρμογής:

ΕΛΟΤ 1431-2:2008, Επίπεδο 1 (Οργανισμός Υλοποίησης Δημοσίων Συμβάσεων, Προμηθειών και Υπηρεσιών)

ΕΛΟΤ 1431-3:2008 (Οργανισμός Υλοποίησης Συγκεκριμένων Δράσεων με Ιδία Μέσα)

Για το Πεδίο Εφαρμογής: Διαχείριση Δημοσίων Συμβάσεων Προμηθειών και Υπηρεσίων στον Τομέα της Οργάνωσης Εκδηλώσεων.


Επικοινωνία

info@euromare.eu

Έδρα: Σωκράτους 3, Αθήνα 105 52

Τηλ: 210 92 21 254

Φαξ: 210 92 21 589

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ:

Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ/ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ/Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ART-ATHINA 2013-2014

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Αθήνα, για θέση εργασίας με σύμβαση ορισμένου χρόνου.

Υπεύθυνος/η Γραμματειακής Υποστήριξης και Εξυπηρέτησης Πελατών

Η Γιουρομάρε Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία υλοποιεί με ίδια μέσα την πράξη με κωδικό ΟΠΣ 377317 και τίτλο “Art-Athina: Διεθνής Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης 2013-2014» η οποία εκτελείται σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης (ΠΣΑΤ). Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2007-2013.
Σε αυτό το έργο, η ΓΙΟΥΡΟΜΑΡΕ έχει αναλάβει τον συντονισμό και την διοργάνωση των εκθέσεων Art-Athina 2013 και Art-Athina 2014.
Στόχος της έκθεσης είναι η ενίσχυση της προβολής, στο ευρύ κοινό, της σύγχρονης εικαστικής δημιουργίας κυρίως ελληνικής, και των παραγόντων της καθώς και η ενδυνάμωση των συνεργασιών στον εικαστικό χώρο γενικότερα (καλλιτέχνες, αντιπροσώπους, γκαλερί, μουσεία, θεωρητικοί τέχνης, συλλέκτες).
Έχοντας υπόψη:
1.    Την υπ’αριθμόν 14557/15-5-1994 σύσταση της Γιουρομάρε Αστική Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας και την 6799/24-4-2012 τροποποιητική αυτής
2.    Την υπ’αριθμόν 185-2/18-5-2012 Πιστοποιήση Συστήματος Διαχειριστικής Επάρκειας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1429:2008 από TUV nord,
3.    Την με Α.Π ΕΥΠΟΤ/Α1/ΑΤΤ 32/2962/02.08.2012 ένταξη της πράξης στο Ε.Π. «ΑΤΤΙΚΗ 2007-2013»
4.    Την απόφαση του Δ.Σ. της Γιουρομάρε Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, για την πλήρωση δύο θέσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για τις ανάγκες του Εργου.

Η Γιουρομάρε προτίθεται να προσλάβει Υπεύθυνο/η Γραμματειακής Υποστήριξης και Εξυπηρέτησης Πελατών,  με σύμβαση ορισμένου χρόνου για την περίοδο
1-11-2012 έως 30-5-2014.

Ο/Η Υπεύθυνος/η Γραμματείας και Εξυπηρέτησης Πελατών,  θα επιφορτηστεί με την γραμματειακή υποστήριξη της προετοιμασίας και λειτουργίας δύο (2) εκθέσεων. Θα έχει την ευθύνη της σύναξης και αποστολής της αλληλογραφίας, τον καταμερισμό της εισερχόμενης επικοινωνίας (τηλέφωνα και αλληλογραφία) καθώς και τον συντονισμό εργασίων που αφορά την σωστή και αποδοτική λειτουργία του γραφείου.
Ταυτόχρονα θα εξυπηρετεί τους πελάτες (εκθέτες, ενδιαφερόμενοι) από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Θα ανταποκρίνεται στα αιτήματα τους, θα τους βοηθάει στις επιλογές τους, θα αποστέλλει το απαραίτητο ενημερωτικό υλικό και θα καταχωρεί και διεκπεραιώνει ότι σχετικό με την συμμετοχή των εκθετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον τα κάτωθι προσόντα:
1.    10ΕΤΗ ΠΕΙΡΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ.
2.    ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΙΤΛΟΥ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ.
3.    ΓΝΩΣΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Η/Υ (MS OFFICE)
Θα προσμετρηθεί θετικά εργασιακή εμπειρία σε ανάλογη θέση σε εταιρεία Οργάνωσης Εκθέσεων και Συνεδρίων.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση generaldirector@art-athina.gr τα κάτωθι:
-       Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος όπου θα αναγράφεται το αντικείμενο εργασίας της προκηρυσσόμενης θέσης καθώς και στοιχεία επαφής (διεύθυνση, τηλ. email)
-       Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα,
-       Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών, βεβαιώσεις προυπηρεσίας, συστατικές επιστολές, και οποιοδήποτε άλλο βιογραφικό στοιχείο που συνεπικουρεί στη διαμόρφωση γνώμης για την καταλληλότητα του/της υποψηφίου.
Η υποβολή πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι την 19 Οκτωβρίου 2012, ώρα 12:00 μεσημβρινή, στην άνω ηλεκτρονική διεύθυνση.
Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη από ειδική επιτροπή της εταιρείας, σε ημερομηνία και ώρα που θα τους ανακοινωθεί. Η συνέντευξη θα βαρύνει σε σχέση με τα τυπικά προσόντα σε ποσοστό 40%-60%.
Πληροφορίες : 210 92 21 254 (εσωτ. 407) email: accountant@art-athina.gr

Η Πρόεδρος του ΔΣ της
ΓΙΟΥΡΟΜΑΡΕ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Αικατερίνη Σάλιαρη

ΓΙΟΥΡΟΜΑΡΕ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Λεωφ. Συγγρού 101
Αθήνα 117 45
Τ: 210 92 14 335  F: 210 92 21 589